Продуктите на Olaplex са ценна инвестиция в здравето на вашата коса

Продуктите на Olaplex са ценна инвестиция в здравето на вашата коса

Olaplex предлага специално разработени продукти за грижа за косата. Те действат по патентована формула, която влияе на възстановяването и укрепването на структурата на косъма.

Историята на Olaplex започва в калифорнийски гараж, а след 2014 година компанията изживява бурно развитие. За по-малко от 10 години брандът печели милиони верни почитатели по целия свят.

Днес Olaplex е една от най-значимите в международен аспект марки, лидери в сферата „грижа за косата“. Компанията притежава над 100 световни патента и се превръща в глобална сензация с иновативното въздействие, което предлага.

Продуктите на Olaplex работят на молекулярно ниво и възстановяват нарушените връзки в структурата на косъма. В резултат косата става по-еластична, здрава и млада.

Продуктите действат и превантивно, като предпазват и от бъдещи увреждания под въздействие на топлинни или химически фактори, както и от вредното влияние на замърсяването или климатичните условия. Подходящи са за всеки тип коса.

Някои от продуктите на Olaplex се използват само във фризьорски салони

С Olaplex 1 поставяте старт на възстановяването на вашата коса. Процедурата се извършва в салони и възстановява нарушените връзки на косъма. Специалистите на Olaplex уверяват, че процесът по възвръщане здравето и красотата на вашата коса стартира с отстраняване на уврежданията и превенция на евентуални бъдещи нарушения.

Olaplex 2 също се прилага в салони, тъй като използването му изисква професионален подход. Целта е специалистът да открие и най-малките и трудно видими нарушени връзки в структурата на косъма, които е възможно да са пропуснати при третирането с Olaplex 1. Резултатът от натрупването на двете процедури е видим, а косата става по-здрава, силна и лъскава, уверяват експертите на компанията.

Голяма част от грижата за косата с Olaplex можете да приложите и в домашни условия

Olaplex

Използването на Olaplex 3 у дома гарантира пълноценно възстановяване на косата, като не е задължително преди това да сте посещавали фризьорски салон за предходни процедури. Продуктът съдържа същата активна съставка, която помага за укрепване структурата на косъма и въздейства на участъци, които не са повлияни с предходните третирания.

Olaplex 3 трябва да се нанесе върху влажна, подсушена само с кърпа коса, а след разресване трябва да се остави продуктът да подейства минимум 10 минути. Експерти отбелязват, че колкото по-дълго остане продуктът върху косата ви, толкова по-добър ще ефектът. Добре е да знаете обаче, че той действа единствено докато косата е влажна, т.е. можете да го използвате ефективно в рамките на 30-40 минути максимум.

Важно е да подчертаем, че Olaplex 3 трябва да бъде отмит от косата с шампоан, след което да бъде нанесен балсам, тъй като той няма подобно действие. Преди нанасяне на Olaplex 3 не е нужно косата да бъде измита с шампоан. Подобна стъпка е необходима само ако преди това върху нея са били нанесени множество други продукти.

Olaplex 0 обикновено се използва в тандем с Olaplex 3. Докато продуктът с №3 може да се приложи и самостоятелно, то това не може да се каже за Olaplex 0, тъй като той е част от двустепенен процес. Olaplex 0 е интензивен концентрат за предпазване на увредена и третирана коса, който обаче е водниста течност, която изсъхва бързо, докато използването на №3 заедно с него поддържа влагата на косата и помага за по-дълбокото проникване и пълноценното усвояване на продуктите. Колкото по-често използвате Olaplex 0, толкова по-здрава ще е вашата коса, уверяват експерти на компанията.

Olaplex 4 е възстановяващ изтощената коса шампоан Bond Maintenance. Той може да се използва при всеки тип коса, тъй като придава здравина и блясък. Olaplex 4 намалява цъфтежа на косъма и действа укрепващо на структурата му. Шампоанът помага значително да се подобри ежедневната грижа за косата у дома. Добре е да бъде използван заедно с балсама Olaplex 5, който възстановява и хидратира косата, без да използва изкуствени съставки за обем. Балсамът премахва цъфтежа на косъма и възвръща неговата здравина и блясък.

Olaplex 6 е следващата стъпка на домашна грижа за косата. Изглаждащият крем без отмиване действа добре за възстановяване на увредена и третирана коса. Продуктът може да се нанася както върху влажна, така и върху суха коса, а след нанасянето му не е задължително използването на сешоар. Olaplex 6 действа до 72 часа, но може да се използва и ежедневно, ако предпочитате да миете косата си всеки ден. Продуктът може да бъде прилаган самостоятелно, както и в комбинация с лекото масло Olaplex 7, което надгражда термозащитата на косата.

Olaplex 8 е хидратираща и подхранваща маска, която е подходяща за всеки тип коса. Може да я използвате толкова често, колкото имате нужда, докато възстановите естествения хидробаланс на вашата коса. Препоръчителното време в което трябва да оставите Olaplex 8 да действа след всяко нанасяне е 10 минути. Olaplex 8 осигурява на косата допълнителна влага, като същевременно я оставя лека, здрава и плътна.

Olaplex 9 е финалният щит, който гарантира защита на косата от различни увреждания. Антиоксидантният серум предпазва от замърсяване до 48 часа и съхранява стайлинга, който сте приложили върху косата си.

Olaplex е всичко, от което вашата коса се нуждае

Всички знаем, че здравата, еластична и податлива на оформяне коса влияе силно на самочувствието ни, а оттам и на начина, по който околните ни възприемат. Продуктите на Olaplex осигуряват така нужния рестарт за вашата коса в началото на всеки сезон, за да е тя винаги в най-добрия си вид.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Хидратиращите и подхранващи шампоани, с които да освежите косата си

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Мъжки парфюми, подходящи за плаж

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Как да предпазим кожата на лицето си от слънцето

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив